Οι χάρτες της Μάρθας

Συγγραφέας: Leigh Hodgkinson

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Εικονογράφηση: Leigh Hodgkinson

Θεματική κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία

Ηλικία: Για παιδιά από 4 ετών

ISBN: 978-618-03-3343-5

Σελίδες: 40

Ημερομηνία Έκδοσης: 26/01/2023

Η Μάρθα τρελαίνεται να φτιάχνει χάρτες! Σ’ αυτό το βιβλίο η Μάρθα μας ξεναγεί από τον χάρτη του σύμπαντος μέχρι τον χάρτη της πόλης της και καταλήγει στον πολύπλοκο χάρτη των σκέψεών της. Διασκεδαστικές λεπτομέρειες για κάθε χάρτη θα κάνει την ανάγνωση τόσο απολαυστική! Δρόμοι , πολυκατοικίες , διαμερίσματα όλα οδηγούν στο δωμάτιο της Μάρθας και εκεί βλέπουμε αγαπημένα αντικείμενά της μέσα στον προσωπικό της χώρο.

Η μικρή Μάρθα μας δείχνει τις μεγάλες σκέψεις της σε ένα χαρτί, όπου φαίνεται πώς ένα μικρό κοριτσάκι σαν τη Μάρθα μπορεί να κάνει τόσο μεγάλες σκέψεις για μια ζωή γεμάτη ανακαλύψεις και ενθουσιασμό!

Όχι μόνο μπλε

Συγγραφέας: Robert Tregoning

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Εικονογράφηση: Stef Murphy

Θεματική κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία

Ηλικία: Για παιδιά από 4 ετών

ISBN: 978-618-03-3344-2

Σελίδες: 40

Ημερομηνία Έκδοσης: 26/01/2023

Στην μπλε πολιτεία επιτρέπεται μόνο ένα χρώμα, το μπλε! Οτιδήποτε άλλο απαγορεύεται, μαζεύεται στα σκουπίδια και θάβεται στη γη!

Μπλε πίτσα; Μπλε δέντρα; Μπλε όλα; Τι θα γίνει όμως όταν ο νεαρός αγαπάει ένα αλλο χρώμα; Το κίτρινο; Βρίσκει κρυφά κίτρινα αντικείμενα και τα αποθηκεύει σε ένα μυστικό κουτί για να τα χαρεί όταν κανένας δεν θα είναι εκεί!

Θα έρθιε κάποια στιγμή που ο πατέρας του θα το ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό. Τότε θα έρθει η ανατροπή στην ιστορία και όλοι θα οδηγηθούν στην διεκδίκηση μιας χαρούμενης και πολύχρωμης ζωής.

Advertisement