Ο φτεροπόδαρος μπαμπάς

Συγγραφέας: Nadine Brun-Cosme

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Εικονογράφηση: Aurelie Guillerey

Θεματική κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία

Ηλικία: Για παιδιά από 3 ετών

ISBN: 978-618-03-2731-1

Σελίδες: 32

Ημερομηνία Έκδοσης: 13/10/2022

Ένα καταπληκτικό βιβλίο που προτείνεται για παιδιά από 3 ετών αλλά και τα μεγαλύτερα θα λατρέψουν αυτόν τον αξιαγάπητο μπαμπά . Όταν καταφέρνουν επιτέλους να φτάσουν στον παιδικό σταθμό με το σαραβαλάκι τους, ο μικρός ανησυχεί για το μεσημέρι. Άραγε θα καταφέρει ο μπαμπάς να έρθει να με πάρει; Εάν το σαραβαλάκι τους δεν παίρνει μπρος; Ο μπαμπάς θα απαντήσει με φανταστικό τρόπο σε όλες τις ερωτήσεις του γιου του και θα τον καθησυχάσει…ενώ εμάς θα μας διασκεδάσει!

Δείτε τις εκτυπώσιμες δραστηριότητες του βιβλίου αυτού εδώ

και μην ξεχνάτε να μας βρείτε στο ΤΙΚ ΤΟΚ

Ο Πολικός Αστέρας

Συγγραφέας: Peter Reynolds

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Εικονογράφηση: Peter Reynolds

Θεματική κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία

Ηλικία: Για παιδιά από 4 ετών

ISBN: 978-618-03-2918-6

Σελίδες: 72

Ημερομηνία Έκδοσης: 13/10/2022

Ένα ακόμα υπέροχο βιβλίο από τον πολυαγαπημένο Πίτερ Ρέινολντς, μια αλληγορία που μιλάει για το ταξίδι της ζωής και για το πώς να βρει κανείς τον δρόμο του μέσα σ’ αυτήν.

Το ταξίδι της ζωής… Πόσο εύκολο είναι να βρει κανείς το δρόμο του; Το δικό του μονοπάτι; Υπάρχουν τόσα μονοπάτια να ακολουθήσει κανείς και τόσες πινακίδες! Ο εύκολος δρόμος είναι να ακολουθήσεις αυτόν που έχουν περπατήσει οι πολλοί αλλά βρίσκεται εκεί και ο δικός σου προορισμός; Μάλλον όχι γιατί κανενός προορισμός δεν είναι ίδιος με του άλλου.

Τι θα γίνει όταν το μικρό αγοράκι συνειδητοποιήσει πως έχει χαθεί; Με υπομονή και θέληση κάτι θα βρει να τον βοηθήσει να βρει το δρόμο του δικού του ταξιδιού. Άλλωστε ένας πολικός αστέρας βρίσκεται εκεί για τον καθένα μας, αρκεί …να το δούμε!

Ένα αλληγορικό βιβλίο, από τον αγαπημένο μας συγγραφέα Πίτερ Ρέινολντς για το μακρύ και όχι πάντα εύκολο ταξίδι της ζωής.

Βρείτε εδώ καρτέλες αποφθεγμάτων για το βιβλίο αυτό και εδώ εκτυπώσιμες δραστηριότητες.

Advertisement