Ο μικρός δράκος Καρύδας 3: Μη φοβάσαι!

Συγγραφέας: Ingo Siegner

Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου

Εικονογράφηση: Ingo Siegner

Θεματική κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία

Ηλικία: Για παιδιά από 5 ετών

Σειρά: Ο μικρός δράκος Καρύδας

ISBN: 978-618-03-2344-3

Σελίδες: 80

Ημερομηνία Έκδοσης: 20/02/2020

Σας έχουμε πει πως η σειρά με τον μικρό δράκο Καρύδα είναι η αγαπημένη μας; Ε λοιπόν αυτή τη φορά αγοράσαμε από την έκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη το συγκεκριμένο που είναι το νούμερο 3 και έχει τίτλο “Μη φοβάσαι!”

Μα ποιος φοβάται ; Έχουμε συνηθίσει τον Καρύδα , τον Όσκαρ και τη Ματίλντα να είναι πάντα θαρραλέοι με τόλμη και γενναιότητα. Τελικά αυτός που φοβάται λίγο παραπάνω σε αυτήν την εκπληκτική περιπέτεια είναι ο πειρατής Πίτερ Παπαφίγκος. Θα τον γνωρίσουν στην αναζήτηση του χαμένου φυλαχτού του Κόκκινου Ρούντολφ, του πιο τρομερού πειρατή των Επτά Θαλασσών, το οποίο λέγεται ότι του έδινε θάρρος και το φορούσε μέχρι το θάνατό του!

Ο πειρατής λοιπόν πιστεύει πως αν το βρει θα του δώσει γενναιότητα το φυλαχτό και θα συνεργαστεί με τους τρεις φίλους για να βρουν το χαμένο θησαυρό. Θα ζήσουν μεγάλες περιπέτειες όταν θα συναντήσουν το γιγάντιο χταπόδι και σίγουρα θα δοκιμαστεί η γενναιότητα όλων… και του πειρατή!

Υπέροχο καλοκαιρινό βιβλίο που ενθαρρύνει τους μικρούς αναγνώστες να έχουν θάρρος χωρίς κανένα φυλαχτό ! Είμαστε σίγουροι πως θα το απολαύσετε μικροί και μεγάλοι! Βρείτε το εδώ