Σχολή καλών τρόπων για τίγρεις

Συγγραφέας: Zanna Davidson

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Εικονογράφηση: Alison Friend

Θεματική κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία

Ηλικία: Για παιδιά από 4 ετών

ISBN: 978-618-03-2834-9

Σελίδες: 32

Ημερομηνία Έκδοσης: 17/02/2022

Ένα βιβλίο που με πολύ χιούμορ εισάγει τα παιδιά στους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στο τραπέζι.

Δεν θα μπορούσαμε να μην προτείνουμε ένα τόσο διασκεδαστικό βιβλίο που περνάει με όμορφο τρόπο στα παιδιά το πώς να έχουνε τρόπους στο τραπέζι.

Οι τίγρεις πηγαίνουν σε πάρτι γενεθλίων και τα …ρημάζουν όλα! Άγαρμποι τρώνε και πίνουν χωρίς να σέβονται κανέναν ώσπου οι υπόλοιποι καλεσμένοι φεύγουν τρομαγμένοι και απογοητευμένοι με την συμπεριφορά των τριών άγριων ζώων. Δεν θα αργήσουν όμως να καταλάβουν τι προκάλεσαν οι τρεις τίγρεις και τότε αποφασίζουν να παρακολουθήσουν μαθήματα καλών τρόπων στην αρμόδια σχολή της κυρίας Μόλι. Και έτσι θα μάθουν πώς να συμπεριφέρονται έτσι ώστε να είναι και αυτοί στη λίστα των καλεσμένων στα διάφορα πάρτι των φίλων τους.

Μια διδακτική , διασκεδαστική ιστορία με έντονα χρώματα στην εικονογράφηση που θα ξετρελάνουν τους μικρούς αναγνώστες και θα τους αποδείξει πως πρέπει να έχουμε τρόπους για να μπορέσουμε να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με τους φίλους μας.

Βρείτε την παρουσίαση στο tik tok

Aγοράστε το εδώ

Παίζω και μαθαίνω: Ζωγραφική και παιχνίδια για μικρά παιδιά

Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη

Εικονογράφηση: Agnese Baruzzi

Θεματική κατηγορία: Γνώσεις και δραστηριότητες

Ηλικία: Για παιδιά από 4 ετών

ISBN: 978-618-03-2980-3

Σελίδες: 60

Ημερομηνία Έκδοσης: 17/02/2022

Πέρασε ευχάριστες και δημιουργικές ώρες ενώ ζωγραφίζεις και παίζεις παρέα με αγαπημένους φίλους από τον όμορφο κόσμο της φύσης!

Ένα βιβλίο που θα μας κάνει συντροφιά τις ώρες του σαββατοκύριακου, σε μια έξοδο ή τα απογεύματα ζωγραφίζοντας και μαθαίνοντας! Υπέροχη και η δραστηριότητα με τη συνταγή μπισκότων! Μην το χάσετε!

Βρείτε την παρουσίαση στο tik tok

Aγοράστε το εδώ

Την άμαξα μπορείτε να τη βρείτε εδώ