Κουνέλι & Αλεπού: Φίλοι πάντα και παντού

Συγγραφέας: Beth Ferry

Εικονογράφηση: Gergely Dudas

Θεματική κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία

Ηλικία: Για παιδιά από 7 ετών

ISBN: 978-618-03-2545-4

Σελίδες: 96

Ημερομηνία Έκδοσης: 27/05/2021

Μια σειρά κόμικς με δύο αξιολάτρευτους χαρακτήρες, που μιλά για την απλή μαγεία της πραγματικής φιλίας.

Δυο φίλοι η άνετη αλεπού και το αγχωμένο κουνελάκι είναι το τέλειο δίδυμο που μας διασκεδάζει αυτό το καλοκαίρι! Είναι ένα κόμικς με πέντε διασκεδαστικές ιστορίες που σίγουρα θα λατρέψετε.

Η πρώτη ιστορία διαδραματίζεται σε ένα υπέροχο πανηγύρι όπου το κουνελάκι είναι διστακτικό γιατί φοβάται αλλά η αλεπουδίτσα θα τον κάνει να νικήσει το άγχος του και να περάσουν καταπληκτικά. Η ιστορία στο τέλος συνδέεται με την επόμενη. Έτσι όταν κερδίζουν μια μπάλα θαλάσσης η δεύτερη ιστορία διαδραματίζεται στη θάλασσα. Το κουνελάκι αποφεύγει πάλι να μπει στη θάλασσα αλλά στο τέλος τα καταφέρνει και μάλιστα μια έκπληξη τους περιμένει στην επιφάνεια , ένα μπουκάλι με έναν χάρτη μέσα το οποίο μας οδηγεί στην τρίτη ιστορία. Η περιπέτεια των δυο φίλων κορυφώνεται όταν ξεκινούν το ταξίδι για να βρουν πού οδηγεί ο χάρτης! Αφού θα σκαρφαλώσουν τον ψηλό λιόλουστο λόφο, θα διασχίσουν την ανεμοδαρμένη ερημική ερημιά και θα περάσουν κολυμπώντας το βρομερό επικίνδυνο έλος θα φτάσουν στο … Νησί των εκπλήξεων! Εκεί ο θησαυρός δεν είναι αυτός που φαντάζεστε.. Είναι πιο πολύτιμος και από χρυσάφι! Είναι σπόροι! Έτσι οδηγούμαστε στην τέταρτη ιστορία… Όπου το σπουργίτι θα εκπαιδεύσει τους δυο φίλους πώς να φυτεύουν σπόρους, να έχουν υπομονή μέχρι να φυτρώσουν τα λαχανικά και στο τέλος να τα απολαύσουν! Το κουνελάκι το παράκανε βέβαια.. Στην πέμπτη ιστορία παίρνουν στο σπίτι μια γλάστρα με ένα σποράκι αλλά δεν γνωρίζουν τι είναι.. Περιμένουν υπομονετικά και τελικά φυτρώνουν … Λεμόνια!!! Θα τα αξιοποιήσουν στο έπακρο τα νόστιμα λεμονάκια και οι δυο φίλοι ήδη έχουν γίνει οι αγαπημένη μας παρέα ακόμα και στα ξενοδοχεία που επισκεπτόμαστε(δείτε φωτό)!

Υπέροχες ιστορίες με μπόλικο χιούμορ, ειδικά για ένα παιδάκι που ξεκινά την ανάγνωση είναι εξαιρετικό. Βέβαια και με το 4 χρονο αφεντικό μου το διαβάζουμε μαζί και το έχει λατρέψει.

Σας το προτείνουμε Ανεπιφύλακτα μια λέξη από Α όπως η αγάπη, τα αστεία και η άδολη φιλία!

Δείτε την παρουσίαση στο Youtube και στο ΤΙΚΤΟΚ

Βρείτε το εδώ!