Πίτερ Ράμπιτ: Μια τρελή τρελή εφεύρεση

Συγγραφέας: Rachel Bright

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Εικονογράφηση: Nicola Kinnear

Θεματική κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία

Ηλικία: Για παιδιά από 3 ετών

ISBN: 978-618-03-2595-9

Σελίδες: 32

Ημερομηνία Έκδοσης: 27/05/2021

Ένας ήρωας που δημιουργήθηκε από την Μπέατριξ Πότερ για πρώτη φορά το 1902, ο Πίτερ Ράμπιτ ξαναζωντανεύει από την Rachel Bright και την Nicola Kinnear.

O πανέξυπνος Πίτερ σχεδίαζε συχνά εφευρέσεις στο τετράδιό του. Αυτό έκανε και τώρα, όταν άκουσε την μαμά του να φωνάζει πως τα ασπρόρουχά της είχαν γίνει χάλια από πατημασιές. Αποφασίζει λοιπόν ο Πίτερ να καταστρώσει μια νέα εφεύρεση, την μαγική μπουγάδα για να μυρίσουν τα σεντόνια φρεσκάδα και πάλι! Θα βάλει ένα σχοινί από το σπίτι του μέχρι της φίλης του το σπίτι, και με βοήθεια έναν κισσό θα γλιστρήσει και πολύ γρήγορα θα προσγειωθεί στην πόρτα της μπερδεμένος μέσα στα λερωμένα σεντόνια τους. Η φίλη θα τον βοηθήσει και τα ρουχαλάκια σε λίγη ώρα θα ασπρίσουν σαν καινούρια! Στην επιστροφή όμως θα καταφέρουν να φτάσουν σπίτι με τα φρεσκοπλημένα σεντόνια καθαρά; Εεεε, όχι ακριβώς αλλά η μαμά θα τον επαινέσει για να μην τον στεναχωρήσει!

Μάλλον δεν υπολόγισε τα πάντα σε αυτήν του την εφεύρεση και έτσι η μαμά του αργότερα τον προτρέπει να είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά!

Μια γλυκιά ιστορία με σασπένς και χιούμορ και πανέμορφες εικόνες που διδάσκει στα παιδιά να σκέφτονται λύσεις, να προσπαθούν και ακόμα και να αποτύχουν να μην τα παρατούν.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ!