
Εδώ και λίγο καιρό έχω εντοπίσει τα όμορφα τελάρα της AYKASA και ήθελα να μοιραστώ αυτήν την ανακάλυψη μαζί σας. Όταν τα είχα δει να “κυκλοφορούν” στο ινσταγκραμ δεν υπήρχαν σε ελληνικό κατάστημα , τώρα όμως βλέπω πως αρκετά ελληνικά eshop τα έχουν προσθέσει στα καταστήματά τους και χαίρομαι πολύ γι αυτό! Σύντομα θα προμηθευτούμε κ μεις το δικό μας τελαράκι γιατί νομίζω δίνει χρώμα και στυλ στο παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο.
Δείτε παρακάτω εικόνες που βρήκα στο http://www.aykasa.dk και πείτε μου τι γνώμη σας. Δεν είναι πολύ όμορφα; Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ως αποθηκευτικό χώρο για τα παιχνίδια, τα βιβλία ή τη γραφική ύλη των παιδιών . Βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και έτσι μπορούμε να κάνουμε υπέροχους συνδυασμούς. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κουζίνα ή ακόμα και έξω σε ένα πικ νικ.
Εγώ θα σας προτείνω να τα προμηθευτείτε από το κατάστημα teleioplayroom.gr γιατί έχει και άλλα όμορφα πραγματάκια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Καλό eshopping !