Τίτλος ΠρωτοτύπουThe story orchestra: Carnival of the animals
ISBN9789601688626
Εκδοτικός οίκοςΕκδόσεις Πατάκη
Σελίδες22
Διαστάσεις30.5×26.5
Ηλικία από5
Ημερομηνία έκδοσηςΟκτώβριος 2020

Ένα υπέροχο μουσικό βιβλίο που είμαι σίγουρη θα αγαπήσετε! Κάθε σελίδα του βιβλίου αυτού είναι βουτιά σε έναν φανταστικό κόσμο με μελωδίες από το διάσημο έργο του του Camille Sean Sans το 1886.

Η ιστορία ξεκινάει με τα δυο αδέρφια που μένουν σπίτι αναγκαστικά λόγω βροχής(σας θυμίζει κάτι;) και έτσι πρέπει να βρουν κάτι να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους. Έτσι επιλέγουν ένα βιβλίο με ζώα της Γης όταν ξαφνικά ακούγεται κάτι πίσω από τη βιβλιοθήκη. Ακολουθούν τον ήχο και μπαίνουν σε έναν κόσμο μαγικό! Τους υποδέχονται ο βασιλιάς των ζώων , το λιοντάρι και στη συνέχεια συναντούν την χελώνα που έχει τα γενέθλιά της, ελέφαντες, κοπάδια ψαριών και πολλά άλλα! Ακόμα και μουσείο δεινοσαύρων συναντούν…

Η μουσική δένει απόλυτα με την εικόνα και την ιστορία και έτσι τα παιδιά μαθαίνουν να ακούν αλλά και να φαντάζονται διάφορα με κάθε ανάγνωση αυτού το ξεχωριστού βιβλίου.

Μεγάλο σε μέγεθος, φανταστικά χρώματα και ένα εξώφυλλο που μας κέρδισε με την πρώτη ματιά! Σίγουρα θα ακολουθήσουν κ άλλα από την ίδια σειρά!

Μπορείτε να δείτε εδώ την παρουσίασή μας στο καναλάκι μας και μπορείτε να το προμηθευτείτε και από εδώ!