ΑΔΥΝΑΤΟΝ!

ΕξώφυλλοΣκληρό
ISBN978-960-593-363-0
Διαστάσεις25 εκ. x 28,5 εκ.
Σελίδες32

Τα βιβλία είναι ένας τρόπος για να ταξιδεύουμε νοερά με τα παιδιά και ευτυχώς υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές εκεί έξω, αρκεί να τις εντοπίζουμε. Γι’ αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε αγαπημένα βιβλία και να κάνουμε την περίοδο του εγκλεισμού στο σπίτι ευχάριστη.

Σήμερα παρουσιάζουμε ένα καινούριο βιβλίο του εκδοτικού οίκου Τζιαμπίρης Πυραμίδα και λέγεται ΑΔΥΝΑΤΟΝ! Όμως…

Είναι αδύνατον μόνο αν πιστεύεις ότι είναι αδύνατον>

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο χαρούμενος σκυλάκος, ιδιοκτήτης καθαριστηρίου σε μια μεγαλούπολη ονειρεύεται τον ωκεανό. Τον ελεύθερο χρόνο του διαβάζει βιβλία με συναρπαστικές ιστορίες για τη θάλασσα και φτιάχνει μικρές βαρκούλες. Όταν ανακάλυψε και ένα νέο απορρυπαντικό “Η μαγεία του ωκεανού” ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που έτρεξε να το δοκιμάσει. Μια έκπληξη τον περίμενε όμως μετά τη χρήση του απορρυπαντικού. Μέσα από το πλυντήριο που μοσχοβολούσε θάλασσα ξεπετάχτηκε κ ένας κάβουρας, παραζαλισμένος από τις στροφές της πλύσης…

“Ένας κάβουρας;”

“Θεέ μου αυτό είναι αδύνατον!”

Ο κάβουρας λοιπόν βρέθηκε έτσι ξαφνικά με τον σκύλο παρέα ενώ βρισκόταν στην παραλία.. Θα καταστρώσουν ένα σχέδιο για να επιστρέψει ο κάβουρας στο σπίτι του και ο σκυλάκος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ξεκινάνε ένα συναρπαστικό ταξίδι οι δυο τους γεμάτο περιπέτειες. Πέρασαν από σκοτεινές σπηλιές, βγήκαν σέλφι στα χιόνια και πέρασαν από καταρράκτες! Γνώρισαν καινούριους φίλους και ξεπέρασαν εμπόδια μεγάλα με τη βοήθειά τους. Το δισέλιδο που απεικονίζει τη στιγμή που φτάνουν στον ωκεανό είναι πραγματικά μαγευτικό! Οι δυο τους περνάνε καταπληκτικά στη θάλασσα με πολλές βουτιές ανάμεσα στα χρωματιστά ψαράκια που κάποτε τα έβλεπε μόνο στα όνειρά του. Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποια στιγμή , εκτός , εκτός , εκτός αν πιστέψεις πως όλα είναι ΔΥΝΑΤΑ αρκεί να το θέλεις αρκετά και να έχεις καλούς φίλους !

Υπέροχο χρωματιστό βιβλίο με σασπένς , υπέροχη εικονογράφηση και ένα θετικό μήνυμα για μικρούς και μεγάλους:

Είναι αδύνατον μόνο αν πιστεύεις ότι είναι αδύνατον.

Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα που μας ταξιδεύει καθημερινά με την ανάγνωση αυτού του βιβλίου σε μέρη μακρινά και κάνουμε σχέδια για τα επόμενα ταξίδια μας μετά το τέλος αυτής της πανδημίας!

Μπορείτε να το βρείτε εδώ!

Σας προτείνουμε ακόμα δυο βιβλία (“Με θέλεις στην ομάδα σου;” και “Ξενοδοχείο η Χειμερία Νάρκη” από τις εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα που μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ!