Να προσέχεις

Συγγραφέας: Λίνα Σωτηροπούλου

Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια

Θεματική κατηγορία: Εικονογραφημένα βιβλία

Ηλικία: Για παιδιά από 2 ετών

Σειρά: Πίκο και Λόλα

ISBN: 978-618-03-2475-4

Σελίδες: 36

Ημερομηνία Έκδοσης: 08/10/202

Η αγαπημένη μας σειρά με τον Πίκο και την Λόλα μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο και επίκαιρο βιβλίο που λέγεται Να προσέχεις! Αυτή η ευχή δηλαδή που ευχόμαστε σε όλους τους αγαπημένους μας το τελευταίο εξάμηνο. Παγκοσμίως όλοι περνάμε δύσκολες μέρες, έτσι μέσα σε αυτόν τον κυκλώνα βρίσκονται και οι αγαπημένοι μας ήρωες. Ο Πίκο φοβάται λίγο παραπάνω τα μικρόβια ενώ η Λόλα, γνωστή για την παρορμητικότητα και τον ενθουσιασμό της δεν φοβάται καθόλου!

Ο Πίκο της τηλεφωνεί και της λέει πως αρρώστησε και δεν θα μπορέσουν να παίξουν μαζί αλλά της άφησε μία τσάντα έξω από την πόρτα της με τα απαραίτητα , αντισηπτικό , οινόπνευμα, σαπούνι και μαντιλάκια. Σε μερικά σημειώματα έχει γράψει:

Λόλα να προσέχεις!

Να πλένεις τα χεράκια!

Να έχεις μαζί μιας χρήσης μαντιλάκια!

Η Λόλα όμως δεν θέλει να βάλει αντισηπτικό στο τρίχωμά της αλλά το άρωμά της!

Ο Γιατρός έρχεται στην πόρτα και την ενημερώνει πως ο Πίκο έχει αρρωστήσει και πρέπει να την θερμομετρήσει! Αχ Λόλα ίωση έχεις και πρέπει να προσέχεις! Και αν θέλεις να δεις τους φίλους σου λίγη υπομονή και δες τους με βιντεοκλήσεις!

Ένα βιβλίο που διαβάζουμε καθημερινά και τα δυο μου αφεντικά το αγαπούν τρελά!

Μπορείτε να το βρείτε εδώ!

Τα υπόλοιπα βιβλία της σειρά τα έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν και τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Σας χαιρετούμε προς το παρόν και …

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!

Το σχολείο

Τα όνειρα

Η εφεύρεση

Συγγνώμη

Ταξίδι στο φεγγάρι