Πάνω από το ουράνιο τόξο 

  Πετρή Δέσποινα

ISBN: 978-960-14-3020-1

Αρ. σελίδων 32

Έρχεται η Μεγάλη Εβδομάδα και εγώ σκέφτηκα να σας προτείνω ένα αιθέριο, ονειρεμένο, γεμάτο αισιοδοξία βιβλίο που είμαι σίγουρη πως θα αγαπήσετε εσείς και τα μικρά αφεντικά σας !

Πρόκειται για το Πάνω από το Ουράνιο Τόξο της Δέσποινας Πετρή από τις εκδόσεις Λιβάνη. 

Με κέρδισε κατευθείαν αυτό το βιβλίο με τα υπέροχα παστέλ χρώματα. Έχεις την εντύπωση πως κάθεσαι πάνω σε ένα σύννεφο και αγναντεύεις το ουράνιο τόξο που οδηγεί στη χώρα των ευχών. Εκεί που ότι ονειρευόμαστε, ότι ευχόμαστε γίνεται πραγματικότητα. Μια μαγική χώρα που δεν έχει λυπημένα προσωπάκια, οι αναστεναγμοί λιώνουν σαν τις σταγόνες της βροχής.

Μια χώρα που έχει τα χρώματα του ουράνιου τόξου και φωτίζουν τα πρόσωπα των ανθρώπων. Ο ένας χαιρετά τον άλλο λέγοντας “Καλημέρα!” και εννοούν “Σ’αγαπώ!”

Τι πιο όμορφο να διδάσκουμε τα παιδιά μας πώς να δημιουργήσουν έναν όμορφο κόσμο και μεις να τους μεγαλώνουμε κάνοντάς τους καλύτερους από εμάς τους ίδιους;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πιάσουν ένα αστέρι και να εύχονται για ένα μέλλον όπου θα βασιλεύει το φως και οι άνθρωποι θα ζουν πιασμένοι χέρι χέρι. Ας τους εμπνέουμε καθημερινά με αισιοδοξία και όνειρα που πρέπει να κάνουν στη ζωή τους για ένα καινούριο κόσμο , αγαπημένο και αληθινό.

Υπέροχα μηνύματα αγάπης , αισιοδοξίας, ελπίδας και ομορφιάς περνάνε μέσα από μικρά στιχάκια και τις ονειρικές εικόνες.

Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ με μια μικρή έκπτωση!

IMG_8646IMG_8651

Ευχαριστούμε πολύ τις εκδόσεις Λιβάνη που τους ζητήσαμε να μας στείλουν ένα αντίτυπο για να σας το παρουσιάσουμε και μας έστειλαν απλόχερα δυο αντίτυπα από αυτό το καταπληκτικό βιβλίο.