Από τις τελευταιες σπουδαιες ανακαλυψεις μου ειναι αυτά τα απίθανα, χαρούμενα, στυλατα, αστεία, ανατομικά , παιχνιδιάρικα , κλοουνιστικα παπουτσοκαλτσακια για απίθανα τυπακια!

Τα χαζεύω στο Instagram το τελευταίο διάστημα και πραγματικά όσα παιδάκια βλέπω να φοράνε αυτά μου φτιάχνουν τη διάθεση! Δίνουν μια μοναδική νότα στην εμφάνιση .. δεν ξέρω για εσένα αλλα αν με ακολουθείς – παρακολουθεις ξέρεις ποσο σημαντική ειναι η εμφάνιση ακόμα και όταν πρόκειται για εσωτερικό χώρο. Εχω θέμα σου λεω! Θελω να βλέπω όμορφα και στυλατα τα παιδάκια μου ακόμα και μέσα στο σπίτι! Ή στον παιδότοπο..ή ακόμα και στην παραλία για άνετο περπάτημα στα βοτσαλακια κ την άμμο..

ενδείκνυται και για σταθερό περπάτημα χωρις να γλιστράνε τα ποδαράκια δίπλα σε πισίνες !

έχουν μπει στη λίστα του must buy για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ! Ρίξε μια ματιά και πες μου τη γνώμη σου! Θα τα φορούσες στο αφεντικό σου;

Ακολουθούν μερικά σημαντικά πραγματάκια για αυτά τα παπουτσακια που διάβασα στην σελίδα τους και τα αντέγραψα : http://www.attipas.gr

  • Τα παπούτσια Attipas βοηθούν στη σωστή βάδιση των νηπίων κατανέμοντας ομοιόμορφα την πίεση του ποδιού.
  • ενθαρρύνουν τη γνωστική ανάπτυξη επιτρέποντας στα βρέφη και τα νήπια να αισθάνονται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.
  • Η Attipas διορθώνει το πρότυπο βάδισης των νηπίων κατανέμοντας ομοιόμορφα την πίεση σε ολόκληρη τη σόλα.
  • Αυτά τα εξαιρετικά ελαφριά παπούτσια μπορούν να φορεθούν και να αφαιρεθούν πολύ εύκολα, όπως ακριβώς γίνεται με τις κάλτσες.
  • Μικρές τρύπες στη σόλα απελευθερώνουν τη θερμότητα και σε αυτό οφείλεται η ικανότητα του παπουτσιού να αναπνέει (διεθνής πατέντα).

Τα σκληρά και βαριά παπούτσια μπορεί να «εκπαιδεύσουν» τα πόδια να αναπτυχθούν κατά τρόπο αφύσικο. Είναι πολύ καλύτερο να έχεις παπούτσια που προστατεύουν τα πόδια του νηπίου που μεγαλώνουν, χωρίς να είναι πολύ ογκώδη ή βαριά.

IMG_7431SIMG_7438SIMG_7508SIMG_7442sIMG_7499sIMG_7559SIMG_7577s