Δυο υπεροχες προτάσεις για όσους κατοικούν θεσσαλονικη και θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό αυτό το Σαββατοκύριακο

Η 15η ΔΕΒΘ θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως και τις 6 Μαΐου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-HELEXPO), με τιμώμενες τις χώρες της Γαλλοφωνίας και κεντρικό της θέμα τη Δημοκρατία στον 21ο αιώνα. Την έκθεση διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τους Συλλόγους Ελλήνων Εκδοτών και ανεξάρτητους εκδότες, με τη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Δείτε το προγραμμα της παιδικής γωνιάς εδώ.

Εμεις πάντως βάλαμε την κατάλληλη τσάντα μας και πηγαμε τρέχοντας! Περίπτερο 14!

Είχε πολλούς μικρούς κ μεγάλους βιβλιοφαγους!

Στο βιβλιοδετείο δεν γινόταν να μην σταματήσεις αφού ο γάτος Σπάγγος και η γατούλα Τέλα ήταν εκεί για να μας μάθουν τί σημαίνουν τα ονόματα τους.. το ξέρατε πως η τελα ειναι αυτό το χαρτί-γαζα που στο τέλος της δημιουργιας του βιβλίου το χρησιμοποιούν για τη βιβλιοδεσία;

Και αυτό το τεράστιο βιβλίο που βλεπεις παρακάτω τράβηξε το ενδιαφέρον σε πολλα παιδάκια!

μέλισσες από εκδόσεις μικρή Σελήνη ! Ενα βιβλίο που θέλαμε πολύ να το αγοράσουμε(αλλα μείναμε με 10€ ) επειδή σύντομα θα επισκεφθεί το μεγάλο αφεντικό στο νέο Ρύσιο το Abel honey park και ηθελα να εχω ενα βιβλίο για τις μέλισσες !Δεν πειράζει θα το παραγγείλουμε online!

Εκδόσεις Μινωας και κατευθείαν έπεσε το ματι μου στο “το όνομά μου ειναι Δωρα” (κ μόλις το διάβασα στο μεγάλο αφεντικό για να κοιμηθεί)

το δεύτερο που πήραμε απο δω ήταν το “Το Θελω ΤΩΡΑ”

Το αγαπημενοοοο Μεταίχμιο όπως πάντα με τα μοναδικά του βιβλία !! Πήραμε το καινούριο της αγαπημένης σειράς Πίκο κ Λόλα Στον Γιατρό κ ενα βιβλίο αριστούργημα την αλικη στη χώρα των θαυμάτων της μοναδικής εικονογράφου Ρεμπέκα Ντοτρεμερ.. σίγουρα θα κάνω review!!!

Εκδόσεις Νεφέλη πολύ όμορφο περίπτερο κ πολύ όμορφα τα βιβλία τους.. είδαμε και ενα από τα αγαπημένα μας που οποτε το διαβάζουμε κλαίω απ´ τη συγκίνηση…

Και κάπως έτσι τελείωσε η σύντομη βόλτα μας στην έκθεση που μπορείτε να την επισκεφθήκατε ακόμα & αύριο!

Τιπ: να πάρετε κ μια ορτανσια από την ανθοεκθέση φεύγοντας γιατί ειναι στην μισή τιμη από ότι ειναι στα ανθοπωλεία..

η δεύτερη ιδεα για αύριο ή την επόμενη Κυριακή στις 13/5 ειναι η παρακάτω!

Οι μικροί βοσκοί θα έχουν την ευκαιρεια να έχουν για μια Κυριακή το δικό τους εικονικό κοπάδι σε ενα λιβάδι του ΑΠΘ και θα μάθουν τι τρώνε και πώς συμπεριφέρονται τα ζώα σε ενα λιβάδι!

Περισσότερα για τις δράσεις “ΑΠΘ την Κυριακή ” εδώ http://www.auth.gr/sundays