21-4-2018. Ήρθε η μεγάλη στιγμή! Η στιγμή που αποχαιρετήσαμε μέρος από τα μπουκλακια του μεγάλου αφεντικού κ όλα τα Μπουκλακια του μικρού αφεντικού.. οχι δεν ήταν εύκολο αλλα έπρεπε να φύγουν τα πρώτα μαλλάκια κ να ανανεωθούν οι άκρες!

Βρήκαμε το παρακάτω συμπαθέστατο κομμωτηριο του Δημήτρη και πραγματικά το πρώτο κούρεμα κ για τους δυο έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Ο χωρος πολύ όμορφα διαμορφωμενος, με παιδική βιβλιοθήκη , παιχνιδάκια και ωραία περιοδικά, σου δημιουργεί κατευθείαν την αίσθηση του family friendly κομμωτηρίου! Ευγενικές φυσιογνωμίες, με ήρεμο κλίμα και ευχάριστο περιβάλλον. Λατρέψαμε κ την μυρωδιά που ανέδυε από το λαδακι που έκαιγε!

Τα αφεντικά μας το καταευχαριστηθηκαν αφού έπαιξαν με τα επιτοίχια lego και τους μαγνήτες .. αλώνισαν στον χώρο σαν να ειναι σπίτι τους! Ο Δημήτρης ιδιοκτήτης του cutting room , μας φιλοξένησε, περιποιήθηκε τα μαλλάκια μας και τον Ευχαριστουμε πολύ! Τα παιδιά θα έχουν σίγουρα μια όμορφη αίσθηση κ σίγουρα ωραία ντοκουμέντα από την πρώτη τους εμπειρία στο κομμωτήριο!

Μπορείτε να το επισκεφθείτε κ σεις! Περισσότερα στο

www.cuttingroom.gr

IMG_8542IMG_8544IMG_8564IMG_8595IMG_8540IMG_8547

IMG_8528