Τελικά εκεί έξω υπάρχουν γλυκύτατοι, δημιουργικοί, με πολλή όρεξη και αγάπη για τα παιδιά τους γονείς. Αυτό σκέφτηκα όταν είδα την ανάρτηση της μαμάς Μαριλύ με τις παρακάτω φωτογραφίες στην ομάδα Η μαμά χειροτεχνεί στο facebook. Η οποία ανάρτηση είχε χιλιάδες Like και σχόλια όπως:

είναι παραμυθένιο

είναι κουκλίστικο

είναι ονειρικό

υιοθέτησέ με (!)

και άλλα τέτοια υπέροχα ..

Πρόκειται για το εξοχικό δωμάτιο της μικρής Ρένιας το οποίο η μαμά της και ο μπαμπάς της έφτιαξαν εξ ολοκλήρου μόνοι τους. Ο πατέρας έβαλε γυψοσανίδες, γκρέμισε και έχτισε ότι χρειάστηκε, χωρίς να είναι το επάγγελμά του σχετικό με τέτοιες εργασίες. Η μαμά ανέλαβε το καλλιτεχνικό κομμάτι , όπως το βάψιμο και τη ζωγραφική στους τοίχους. Ένα μυστικό που μοιράστηκε μαζί μας ήταν πως το πουά στον τοίχο το έκανε με φελλό βουτηγμένο σε πηχτή πλαστική μπογιά για τοίχο χωρίς νερό. Ο πίνακας είναι πάνω σε παλέτες, καταπληκτική ιδέα που πήρε από το Pinterest.

Είναι όντως ένα δωμάτιο βγαλμένο από παραμύθι και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους γονείς της Ρένιας για την όρεξη και τον χρόνο που διέθεσαν για να ομορφύνουν τον προσωπικό χώρο της κορούλας τους. Άλλωστε τι πιο όμορφο από το να φτιάχνει κανείς μόνος του οτιδήποτε μπορεί για τα παιδιά του , από φαγητά, γλυκά, ρούχα, παιχνίδια μέχρι ολόκληρα δωμάτια. Εμπεριέχουν όλα αυτά την αγάπη.

Αυτά λοιπόν για σήμερα καλή συνέχεια και ..

Keep danse and smile

let your dreams fly…

123456789101112