Μπήκε ο Οκτώβρης, ναι ξέρω! Αλλα στην Κρήτη κάποτε τον Οκτώβρη κάναμε μπάνια! Οπότε προλαβαίνω να κάνω μια ακόμη βουτιά στις πρόσφατες καλοκαιρινές αναμνήσεις ! Κάνοντας δλδ ένα καλοκαιρινό post. Ειδικά όταν είναι και πρόσκληση της Μαρίας από το Shabby Mommy δεν μπορώ με τίποτα να πω όχι!

Ήταν που λες ένα ξεχωριστό καλοκαίρι για μας… το πρώτο σαν τετραμελή οικογένεια … μπορεί να ήταν αρκετά  κουραστικό αλλά την στιγμή που όλοι ήμασταν μέσα στην θάλασσα τα ξεχνούσες όλα! Ααααααναζωογόνηση! Απόλαυση ! Ευχαρίστηση! Και όλα τα συνώνυμα! Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ περίμενα να είμαστε τόσο καλά εντός της θάλασσας .. αλλά αποδεικνύεται πως τα γονίδιά έκαναν τη δουλειά τους.  όλοι λάτρεις του υγρού στοιχείου!

Ευχαριστηθήκαμε πολλές παραλίες του δεύτερου ποδιού της Χαλκιδικής . Ευχαριστήθηκε το μεγάλο αφεντικό αμέτρητες ώρες  κούνια στον κήπο, πολλά ανεβοκατεβάσματα στις σκάλες του σπιτιού και πολλά παιχνίδια στην Νικητή, ξέρεις αυτά με το 50λεπτο! Το μικρό αφεντικό ήταν cool 😎 σε γενικές γραμμές. Αλλα είπαμε το καλοκαίρι μας σε εικόνες ! Παρακάτω ας μιλήσουν μερικές από τις φωτογραφίες που τράβηξα!

Σιθωνια με τις θαλασσαρες σου

img_5890

Ηθελα να δείξω πως τα αστέρια βγαίνουν και την ημέρα ενώ το μεγάλο αφεντικό κουνιόταν στην κουνια

Τετραμελής σε τρίθυρο! #δεν_συστήνεται 

Μα τι παιδιά έχω γω; Δελφίνια
Ο μπαμπάς χαλαρώνει.. (και του έλεγα εγω να πάρουμε εκείνο το φλαμινγκο)

Η Μέτε πρέπει να μάθει να κολυμπάει και αυτή

Επίσκεψη στον ιππικό όμιλο τον Ιππολυτη

Το τι τραβήξαμε για να βρούμε αυτήν την παραλία(Κληματαριά)… θέλω να το ξεχάσω. ευτυχώς τα παιδιά κοιμόντουσαν. Παίξαμε όμως με τα κύματα σε μια αμουδερή τέλεια παραλία. Στα μείον ο πολυς κόσμος.
Bahia Beach Bar – Meeting point! Ωραίο beachobaro
Αγιος Νικόλαος Σιθωνίας ! Πανέμορφο ορρεινουλι χωριουδάκι
Αξέχαστο βραδινό (σχεδόν) μπανάκι με το μωράκι μου. To μεγάλο καλέ!

Και αφού κάναμε αρκετά μπανακια στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής , μετά ακολούθησε ο γάμος της εξαδέλφης στην Αττική! Μαγευτικός σε ένα από τα ωραιότερα σημεία στο island Athens riviera.. μαγεία! Το ζευγάρι πανέμορφο όπως και το τοπίο! Εγώ πάλι προσπαθούσα να θηλάσω και να κοιμίσω το μικρό αφεντικό αλλά το ευχαριστήθηκα! Όχι πες έχεις θηλάσει με θέα τέτοιο μέρος;;;


img_2898

την επομένη του γάμου επισκεφθήκαμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

IMG_5367IMG_5320IMG_5343αγαπημένο σημείο του πάρκου οι παπαγάλοι

IMG_5229

IMG_5232

IMG_5283
IMG_5272

 

IMG_5275

IMG_5277

IMG_5347

Εγω πάλι ερωτεύτηκα Γλυφάδα και Βουλιαγμενη!

img_7724img_7734

Δέσποινα από nanarinia

Άννυ από run mommy run 

Δάφνη από chez daph

είστε οι καλεσμένες μου για ένα αντίστοιχο post!