Η πρώτη έκθεση συλλεκτών Playmobil στην Ελλάδα. 

Καλημέρα! 

Χτες στο insta stories της makeup expert και φίλης @seviennemua είδα το παρακάτω γεγονός ! Την Ευχαριστω και για τις φωτογραφίες που μου έστειλε! 

Η πρώτη έκθεση Ελλήνων συλλεκτών playmobil πραγματοποιείται χτες και σημερα 1-2/4 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης. Συλλέκτες από βόρεια Ελλάδα αλλα και Αττική ετοίμασαν τις περίπου 6000 φιγούρες τους για μια πραγματικά μοναδική έκθεση όπου οι μεγάλοι θα θυμηθούν τα νιάτα τους κ οι μικροί θα ενθουσιαστούν με τις ιστορίες που έχουν δημιουργήσει όπως από τη σειρά game of thrones , άρχοντας δακτυλιδιων, ρωμαϊκές λεγεώνες, το νεύμα Ανδρέας Παπανδρέου 1988, ο κόμης μοντεχριστος , rock in Athens 1985, βικτωριανή πόλη, αρχαίο ναυάγιο, NASA  κ αλλα ! Αν θέλετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό με τα παιδάκια σας σημερα ιδού η ευκαιρία ! 

Το event στο Facebook 


Άλλωστε ειναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που κάνουν οι συλλέκτες γιατί έχουν αφοσίωση, αγάπη κ πάθος για την συλλογή τους κ γω τους θαυμάζω ιδιαίτερα . Δες και τη συνέντευξη που πήρα από έναν πατέρα συλλέκτη των sylvanian families εδώ


Το παρακάτω ειναι Αντιγραφή από http://www.alfavita.gr 

“Όλοι οι συλλέκτες έχουμε δουλέψει περισσότερους από έξι μήνες για τη θεματολογία. Θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε τόσο μεγάλη έκθεση και έχει γίνει μια σωστή προετοιμασία. Θα έχουμε 18 διοράματα, με πάνω από 6.000 φιγούρες σε μια έκταση 250 τ.μ”, δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο συλλέκτης Ντένης Βαγγόπουλος.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/koinonia/pano-apo-6000-figoyres-playmobil-stin-proti-ekthesi-syllekton-stin-ellada#ixzz4d48Qjqma 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: