το προηγούμενο σάββατο το θυμάμαι. εγώ, η μαμά, και το μεγάλο αφεντικό ξυπνήσαμε στις 11.00! ω ναι!  έτσι ξεκίνησε το σαββατοκύριακο και συνεχίστηκε ακόμη πιο όμορφα στην καυτή πόλη και σε ένα σπίτι που αγγίζει τους 32 βαθμούς! οι παραλίες μας περιμένουν, το αισθάνομαι, αλλά πριν φτάσουμε σε αυτήν την μοναδική στιγμή πρέπει να οργανωθούμε. ουκ ολίγα χρειάζονται για τις πρώτες ουσιαστικά διακοπές του μεγάλου αφεντικού. τα μαγιουδάκια τα πήρα νωρίς νωρίς νομίζοντας πως θα κολυμπήσουμε μέσα στον ιούνιο αλλά πού! μπορείς να τα δεις εδώ! επίσης χρειαζόμασταν φορμάκια αμάνικα και ένα παγουράκι-θερμός και έτσι, αφού επιτέλους ξυπνήσαμε ενώ ο μπαμπάς μας περίμενε υπομονετικά, βρήκαμε ευκαιρία να κάνουμε μια βόλτα στην αγορά. πήγαμε στα mothercare και καθώς θυμόμουν πόσο πολύ είχαμε ευχαριστηθεί τα πρώτα εσώρουχα-φορμάκια του μεγάλου αφεντικού, πήγαμε να δούμε τι υπάρχει τώρα σε αμάνικο φορμάκι γιατί με αυτόν τον καύσονα όσο λιγότερο ύφασμα τόσο το καλύτερο. πήραμε αυτήν την πεντάδα που είδες παραπάνω. εξαιρετική ποιότητα – άλλωστε δοκιμασμένη- και τα χρώματα ευφάνταστα ε; ειδικά όταν είδα και το φλαμίνγκο…ε εκεί δεν το σκέφτηκα καθόλου! μέχρι στιγμής της έχω φορέσει αυτό με τα διάφορα ζωάκια και η κοράκλα μας κάθεται και χαζεύει το ρουχαλάκι της! της αρέσει πολύ…

πάμε τώρα στο παγουράκι – θερμός … κάτι επίσης δυσεύρετο … τι θέλω; ένα θερμός με καλαμάκι πολλά ζητάω;;;; της είχα πάρει ένα μπουκαλάκι με καλαμάκι αλλά το νερό ζεσταίνεται αμέσως σε αυτές τις θερμοκρασίες και επιπρόσθετα δες στην φωτογραφία πώς έγινε μετά από έναν μήνα χρήσης… είναι της μάρκας skip hop.

 

 

στα mothercare βρήκα αυτό της avent το οποίο δεν είναι ακριβώς θερμός αλλά έχει μια μόνωση στο εσωτερικό του μπουκαλιού και κρατάει λίγο παραπάνω δροσερό το νεράκι. κάτι ακόμα που μου άρεσε είναι οτι το σιλικονάτο καλαμάκι μπορούμε να το αλλάξουμε, αν χρειαστεί, γιατί υπάρχουν ανταλλακτικά. δες είναι το παρακάτω

TIP:  θέλω να πω, πως αν έχεις και συ ένα μωράκι και φοβάσαι πως δεν θα μάθει να ρουφάει εύκολα με το καλαμάκι, μην αγχώνεσαι.. με την μέθοδο της μίμησης η κοράκλα μου μέσα σε 3-4 μέρες το έμαθε. πάρε το παγουράκι και κάνε πως ρουφάς ενώ σε βλέπει το παιδάκι σου..δεν είναι ανάγκη φυσικά να ακουμπάς το καλαμάκι απλά να το φέρνεις κοντά στα χείλη σου. κάποια στιγμή θα ρουφήξει! η δική μου λίγο μετά τα πρώτα της γενέθλια τα κατάφερε..μπράβο κοράκλα μου!

κάναμε και κάποιες ακόμη αγορές που θα μοιραστώ μαζί σου σε επόμενη ανάρτηση. δεν χανόμαστε.. αν θέλεις δες στο 5things  αυτής της εβδομάδας ένα θερμός με καλαμάκι καταπληκτικό… γιατί δεν το φέρνει κάποιος στην ελλάδα; απορώ!

καλό βράδυ! και καλό μήνα!