να και το πρώτο δωμάτιο της ενότητας ” E x p l o r e   T h e   R o o m “ που ανήκει όχι σε ένα αλλά σε δύο όμορφα μπουμπουκάκια! Τη Βάλια και τη Σάντρα!

είναι οι δυο αδερφούλες που μας φιλοξένησαν στο όμορφο δωμάτιό τους. ευχαριστούμε σουσουραδίτσες!

στο δωμάτιο κυριαρχεί το απόλυτο girly χρώμα. το ΦΟΥΞ! ε ναι! και ταιριάζει τόσο πολύ στα ναζιάρικα και ευγενικά κοριτσάκια..το φως μπαίνει ανεμπόδιστα στο χώρο τους και η θέα είναι μοναδική στο καταπράσινο δάσος.. ποια μαμά δεν θα ήθελε τέτοια θέα για τα παιδάκια της; ειδικά σε μια μεγάλη πόλη;

το μικρό κρεββατάκι είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό μας. το πήραμε από τα ΛΗΤΩ. βασική λεπτομέρεια τα σχεδιάκια με στρας… ε τι; παίζουμε; στο μεγάλο κρεββάτι μου άρεσε πολύ ο απλός σχεδιασμός και η βελουτέ επένδυση. το πήραν από τα dunlopillo. η υπέροχη μεγάααααλη ντουλάπα και η συρταριέρα είναι από τα Xstilo. σε λευκό χρώμα για να φωτίζουν το χώρο.

στους τοίχους υπάρχουν τα αυτοκόλλητα με θέμα την πριγκίπισσα και οι ταπετσαρίες με τις ρίγες σου έχω ξαναπεί είναι από τις αγαπημένες μου τάσεις! όλα τα επιμελήθηκε η Καρατουλιώτη  όπως και τις κουρτίνες. το ίδιο θέμα υπάρχει και στο όμορφο παπλωματάκι στην κούνια της μικρής. όσον αφορά τα παιχνίδια…είναι άπειρα!!! έβγαλα μερικά γιατί ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος , άσε που όλη η φωτογράφιση έγινε με το ένα χέρι γιατί στο άλλο είχα την κοράκλα μου!

αυτά λοιπόν από εμάς! εύχομαι να έχεις μια όμορφη και φουξ κυριακή!