καλημέρα και καλό μήνα! σήμερα πρωινή – πρωινή η ανάρτησή σου , αλλά αργότερα δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να ασχοληθώ με το μπλογκ. το μεγάλο αφεντικό τις τελευταίες μέρες είναι πολύ ανήσυχο. βγάζει δοντάκια και είμαστε όλη την ώρα προσοχή μπροστά της! η καημενούλα… ελπίζω σύντομα να βγουν και να ηρεμήσει.

σήμερα στο 5 things έχω να σου δείξω πολλές ομορφιές. δες παρακάτω

  1. myconos forever! το ξενοδοχείο αυτό είναι κάτι παραπάνω από μαγευτικό, το ίδιο και το νησί βέβαια. σε στέλνω κατευθείαν στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας για ευνόητους λόγους.
  2. όταν ζούσα στην Αθήνα γιατί δεν είχα ανακαλύψει αυτόν τον επίγειο παράδεισο;
  3. και όταν επισκέφθηκα το μιλάνο γιατί δεν είχα βρει αυτό το ζαχαροπλαστείο – καφέ; τώρα είναι ιδιοκτησία της PRADA παρόλο που δεν θα δεις τίποτα στο χώρο να διαφημίζει την πολυτελή μάρκα.
  4. από την μύκονο στην αθήνα, από την αθήνα στο μιλάνο και από το μιλάνο στο ρίο ντε τζανέιρο. πριν τρεις μέρες η LOUIS VUITTON πραγματοποίησε ένα fashion show με φόντο την μαγεία του ρίο και του αρχιτεκτονικού αριστουργήματος The Niterói Contemporary Art Museum. αξίζει να το δεις. επιτέλους για πρώτη φορά βρήκα ενδιαφέρουσες τις τσάντες τις μάρκας.
  5. τελευταίο για σήμερα αυτά τα υπέροχα στυλ για παραλία, αν θέλεις να είσαι stylish mama ακόμα και όταν πηγαίνεις για μπάνιο.

αυτά από εμάς! μόλις ξύπνησε το μεγάλο αφεντικό… πάνω στην ώρα!

φιλάκια