καλημέρα και καλή εβδομάδα!
μόλις πέρασαν τα πρώτα γενέθλια της κοράκλας!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ big boss!!!
το θέμα του πάρτυ το είχα σκεφτεί καιρό τώρα και ήταν τα φλαμίνγκο! μα δεν είναι τέλειο; δεν ξέρω από πού εμπνεύστηκα. δεν θυμάμαι. ίσως από ένα μαξιλάρι που είχα αγοράσει πρόσφατα.. ίσως είδα κάτι στο instagram. I dont remember. και νομίζω σου έχω πει τα θεματάκια που έχω με την μνήμη μου, χαχα!!! βέβαια είναι ένα θέμα λίγο δύσκολο για να βρεις αυτά που θέλεις ειδικά εδώ στην Ελλάδα. καταρχάς δεν έβρισκα ρουχαλάκι με φλαμίνγκο για την εορτάζουσα! έτσι έψαξα και βρήκα 2 πολύ καλές επιλογές από καταστήματα στο Λονδίνο. τό ένα είναι αυτό το υπέροχο καφτάνι, το οποίο ήταν ακριβό αν και κατά 20 ευρώ φθηνότερο από τώρα και ένα φόρεμα το οποίο τώρα δεν το βρίσκω. ήταν εδώ. δεν πειράζει. άλλωστε ήταν αυτό που είδες παραπάνω και κόστιζε 17-18 λίρες. τέλειαααα…και τώρα πώς παραγγέλνω με αυτά τα παλιο capital control? δεν καταλαβαίνω γιατί επιτρέπουν να ψωνίζουμε από το εξωτερικό τα πάντα εκτός από ρούχα και παπούτσια; παράνοια! τέλος πάντων. ήμουν τυχερή γιατί ο άντρας της κολλητής μου ήταν στο λονδίνο εκείνη την εποχή(κατασκεύασαν τo μεγαλύτερo πλωτό φωτοβολταϊκό, δες εδώ) και το καλύτερο ήταν οτι θα ερχόταν σε λίγες μέρες πίσω Ελλάδα. οπότε να ναι καλά που πήγε σε ένα από τα φυσικά καταστήματα του Λονδίνου (έχει πάρα πολλά) και μου το αγόρασε! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! τα σταράκια δώρο της γιαγιάς τα πήραμε από το FACTORY OUTLET φθηνότερα ήταν τότε στα 19,90€. τυχερή ή γιαγιά! τα άλλα παπουτσάκια που είδες τα πήρα πρόσφατα απο HM αλλά όπως είδες η κοράκλα αποφάσισε πως ταιριάζουν καλύτερα τα σταράκια! από τότε που γεννήθηκε αυτό το παιδί έχει άποψη! το είπε και η μαία στην κλινική θυμάμαι “πρώτη φορά βλέπω νεογέννητο με άποψη” χαχα! μπράβο της! αυτά λοιπόν για ότι αφορά το outfit της φλαμινγοεορτάζουσας!
(λίγες μέρες πριν τα γενέθλια εντόπισα στα allouette ένα υπέροχο μπλουζάκι με φλαμίνγκο το οποίο δυστυχώς τώρα δεν είναι διαθέσιμο, αλλά εγώ θα στο δείξω σε επόμενη ανάρτηση και επίσης ανακάλυψα και αυτό το μποέμιαν φορεματάκι με μικρά φλαμίνγκο)
ας πάμε τώρα και στη διακόσμηση του πάρτυ. όπως σου είπα από ελλάδα δεν πήρα πολλά πραγματάκια γιατί δεν βρήκα. τα περισσότερα που θα δεις παρακάτω είναι από το my little day. πληκτρολόγησα flamingo στην πλαίσιο αναζήτησης του site και βρήκα διάφορα καλούδια όπως και στην κατηγορία tropical ταίριαξαν αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια . θα τα δεις παρακάτω. τα κεράκια είναι από τα αγαπημένα μου.. ένα ακόμη ελληνικό κατάστημα είναι το sweebies . ψώνισα και από κει κάποια πρόσθετα πραγματάκια που προέκυψαν τελευταια στιγμη. από το TIGER πήρα τη τετραόροφη βάση για τα μπισκοτάκια μου . και από hm βρήκα το κηροπήγιο ανανά! παρένθεση αλλά το hm-home αυτή τη στιγμή είχε(και έχει) τα πάντα σε τροπικό στυλ, λες και ήξερε το θέμα μας! έτσι μαζί με το κηροπήγιο, πήρα τα μαξιλαράκια για τα σκαμπό και κάτι χαρτοπετσέτες. μια φίλη μου έκανε γνωστό και ένα ακόμη κατάστημα το οποίο είναι ενδιαφέρον για οργάνωση πάρτυ κτλ. είναι το αν αγαπάς. έτσι είναι αν αγαπάς κάνεις τα πάντα. ρίξε μια ματιά και εκεί αν ετοιμάζεσαι για κάποιο πάρτυ..
επίσης πήρα ένα τεράστιο μπαλόνι φλαμίνγκο και τέσσερα μεγάλα στρόγγυλα. ευτυχώς στο Fouska Foo φουσκώνουν με ήλιον τα μπαλόνια και αυτό ήταν το τελευταίο touch για τη διακόσμηση μας. πρόσθεσα και μερικά τροπικά φρούτα όπως ανανάς, καρύδες, μπανάνες για να δώσουν και αυτά μια φυσική νότα στην τροπική διακόσμηση.. ήταν ευκαιρία να χρησιμοποιήσω και την καράφα του γάμου επιτέλους. έφτιαξα σπιτική λεμονάδα. έβαλα και μια σταγόνα ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής και έτσι έφτιαξα μια φουξ λεμοναδίτσα! χιχι! θα τη δεις παρακάτω.
τέλος να πω πως είχα παραγγείλει αυτήν την υπέροχη τούρτα από μια κοπέλα και μια βδομάδα πριν μου είπε πως δεν μπορεί να τη φτιάξει. έτσι πρόσθεσα μέσα σε όλο το τρέξιμο και την κατασκευή 2 birthday cakes. η αλήθεια είναι ότι κατα βάθος ήθελα να τις φτιάξω μόνη μου. οπότε ήταν μια παραπάνω ώθηση να ψάξω και να βρω συνταγές για να τις κάνω μόνη μου. swiss buttercream, cake, σοκολατένια γέμιση. όλα αυτά θα τα μοιραστώ μαζί σου σε επόμενη ανάρτηση. η δεύτερη τούρτα ήταν πολύ καλή, γευστικά τουλάχιστον. στην πρώτη δεν μοίρασα τα 2 cake σε 4 μέρη όπως έπρεπε. οπτικά θα τις δεις και τις δυο παρακάτω. τα μπισκοτάκια επίσης δικά μου και είναι ακριβώς η ίδια συνταγή με αυτήν που είδες εδώ. μόνο που τα έκανα όλα σοκολατένια. οπότε έβαλα 400γρ. αλεύρι και 30γρ. κακάο.
το μεγάλο αφεντικό χάρηκε πολύ που άλλαξε το σκηνικό του σπιτιού μας για λίγες μέρες και έγινε τροπικό, το ίδιο και μεις φυσικά. μα περισσότερο χαρήκαμε όλοι μας που είδαμε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. τα δωράκια της κοράκλας όλα καταπληκτικά! Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε Π Ο Λ Υ !
και του χρόνου με υγεία!
πολλά φλαμινγκο-φιλιά από εμάς!
Να σας ζήσει, να την χαίρεστε! υπέροχο το θέμα και το πάρτι! είναι από τα αγαπημένα μου θέματα αλλά δεν σκέφτηκα να το κάνω όσο η μικρή μου…δεν είχε άποψη! τώρα πια στα 5 της αποφασίζει μόνη της τι θέμα θέλει!
LikeLiked by 1 person
ευχαριστούμε Μάχη μου! όσο προλαβαίνουμε δηλαδή ε; χιχι!!!
LikeLike
Εξαιρετική η επιλογή του θέματος! Υπέροχα χρώματα, εξωτικά κι η διακόσμηση εκπληκτική, χαρούμενη! Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, να ‘ναι πάντα γερή και ευτυχισμένη! Καλημέρα
LikeLiked by 1 person
ευχαριστούμε πολύ μαρία! χαίρομαι που σου άρεσε το θέμα… ότι πρέπει για εισαγωγή στο καλοκαιράκι! τα φιλιά μου!
LikeLike
Να την χαίρεσαι την κορούλα σου! Το θέμα φανταστικό και του χρόνου!
LikeLiked by 1 person
ευχαριστώ πολύ Callie! το θέμα καλό ε; χιχι..τα φλαμίνγκο έχουν πλάκα! να χαίρεσαι κ συ το υπέροχο όνομά σου!
LikeLike
πολύχρονη και τυχερη!! Να την χαιρεστε και να την καμαρώνετε!! Υπεροχο το πάρτι σας και το θεμα του!!
LikeLiked by 1 person
ευχαριστούμε πολύ !!! φιλιά στα αγοράκια σου!!!
LikeLike
Δεν υπάρχεις λέμεεε! Όλα είναι υπέροχα και τόσο ταιριαστά! Πηγή έμπνευσης και για το δικό μας πάρτυ που ακολουθεί σε λίγες εβδομάδες. Μου αρεσε που ανέφερες τα καταστήματα απο τα οποία αγόρασες το καθετι. Αυτό το capital control μάς έχει καραστρέψει και εμάς και δεν έχει καμία λογική 😤 Να χαίρεσαι την κοράκλα, πολύχρονη και..πολύχρωμη ❤
LikeLiked by 1 person
χαχα..Μαρία μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! χαίρομαι που σου άρεσε! είμαι σίγουρη οτι και συ έχεις κάνει θαύματα με τα χεράκια σου! περιμένουμε και τη δική σου ανάρτηση!!! του χρόνου να γιορτάσουμε μαζι τα γενέθλια της κοράκλας και του άντρα σου! χιχι!!! όσο για τα καταστήματα , θέλω να βοηθάω κ να δίνω ιδέες στις μανούλες που “ψάχνονται”..
LikeLike
Να σας ζήσει το μεγάλο αφεντικό!!! Να χαίρεστε την κοράκλα σας! Εντυπωσιακό το θέμα και όλα καταπληκτικά. Όσο για τα capital controls νομίζω έχω την λύση. Μπες στην ανάρτηση μου που μιλώ για τις online αγορές (είμαι από κινητό και δεν μπορώ να σου βαλω το λινκ). Πες μου αν θες βοήθεια.
Να σας ζήσει ξανα!! Μαγευτικές οι φωτογραφίες και τα σταράκια τα σπάνε!!
Φιλιά
LikeLiked by 1 person
ευχαριστούμε πολύ!!! χαίρομαι που σου άρεσε!!! αλήθεια μπορούμε να παραγγείλουμε ρούχα κ παπούτσια από εξωτερικό;;;; πάω να δωωωωωω…ευχαριστώω
LikeLiked by 1 person
Τέλειο το θέμα!!!Καλά όλα υπέροχα και η τούρτα φαίνεται λαχταριστή,μπράβο για την προσπάθεια!!!Εγώ δεν έχω προσπαθήσει να κάνω αγορές από το εξωτερικό και πολύ θα το ήθελα!!
LikeLiked by 1 person
χαίρομαι που σου άρεσε δεσποινάκι!!! η τούρτα (η δεύτερη) πολύ καλύτερη…σοκολατένια! δεν είναι τιποτα οι αγορές από έξω (ή μάλλον δεν ήταν) τώρα με τα capitals ασε έχω εξοργιστεί… ουφφφφφφφ
LikeLike
Χρόνια Πολλάααα! Το θέμα τέλειο 🙂
LikeLiked by 1 person
ευχαριστούμε!!! τα φλαμίνγκο ναι είναι τέλειαααα!!!!
LikeLike
Να σας ζήσει η μικρούλα! Το πάρτι σας υπέροχο! Οι φωτογραφίες απίθανες! Δεν έχω λόγια!
LikeLiked by 1 person
ευχαριστούμε πολύ! χαίρομαι που σου άρεσε το πάρτυ και οι φωτογραφίες!!! καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!
LikeLike
Το θέμα σας καταπληκτικό!!!Είναι από τα αγαπημένα μου…και μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς!!!Όλα φαίνονται υπέροχα και πολύ ταιριαστά μεταξύ τους!!!Συγχαρητήρια!!!Να χαίρεστε το παιδάκι σας και πολλά ακόμα όμορφα πάρτι!!!
LikeLiked by 1 person
ευχαριστούμε πολύ!!! χαίρομαι που σου άρεσε το φλαμινγκοπάρτυ μας! φιλιά από εμας!
LikeLike
Άργησα λιγάκι αλλά τα κατάφερα και ήρθα!!!
Χρονια πολλα στην κορακλα σου!! Να ειναι γερό και δυνατό το κορίτσι σου! Να εχει φωτεινά χρονια!!
Όσο για το πάρτυ απλώς δεν εχω λογια!! Φαίνονται ολα υπέροχα!!
LikeLiked by 1 person
Ευχαριστώ καλή μου μαρθα! Να χαίρεσαι κ συ τις κορακλες σου! Ωραίο το πάρτυ ε; Αν κ έχουμε έλλειψη χώρου τα καταφέραμε!
LikeLiked by 1 person
Αααα…πολύ ωραίο θέμα το φλαμίνγκο! χμμ…θα το έχω στα υπόψην για επόμενο θέμα για γενεθλίων (αν και υποψιάζομαι πως από δω και πέρα θα έχει άποψη και η μικρή μου για το θέμα στα πάρτυ 😉 )
LikeLiked by 1 person
Ευχαριστώ! Να το κανεις θα αρεσει στην κορούλα σου κ στους καλεσμένους! Προλαβαίνεις νομίζω πιο μετά θα επιλέγουν οι κορακλες μας!
LikeLike
Αχ τελειο το θεμα του παρτυ!!! Θα το τιμησω σιγουρα, αν οχι σε καποιο παρτυ απο τα κοριτσια μου που μεγαλωσαν και εχουν αποψη σε ενα δικο μου ανοιξιατικο παρτυ με φιλους…Αμ πως? Σε φιλω
LikeLike