ναι! τα κατάφερα! να ετοιμάσω μια τελευταία ανάρτηση που ήθελα πριν σε αποχαιρετίσω για το Πάσχα. είναι λίγο δύσκολες οι μέρες(και οι νύχτες), μιας και το μεγάλο αφεντικό έχει πόνους στα δοντάκια και μάλλον καταλαβαίνεις τι περνάμε… ξυπνάει συνέχεια τα δύο τελευταία βράδια. δεν τρώει τις στέρεες τροφές και δεν κοιμάται την ημέρα όπως συνηθίζει..

ήθελα τόσο πολύ όμως να σου δείξω το δώρο της μαμάς για το πρώτο μας πάσχα. βρήκα αυτό το ενδιαφέρον ηλεκτρονικό κατάστημα από την Ελασσόνα(!) και παρήγγειλα αυτά τα υπέροχα ρουχαλάκια και παπουτσάκια. είναι όλα mayoral. ειδικά τα σανδαλάκια δεν έχουν πολύ πλάκα; τα βρήκα και με προσφορά 8€. η μπλουζίτσα 14,99€ και το παντελονάκι 18,99€. μου άρεσε τόσο πολύ το συνολάκι. ελπίζω να σου άρεσαν και σένα.

είχες δει πιστεύω την ανάρτηση με τις πασχαλινές ιδέες για δωράκια εδώ. σου πρότεινα αυτήν την στυλάτη κούκλα την Μόνα! και ιδού! νατη δίπλα στο μεγάλο αφεντικό! μα πόσο τέλεια κουκλίτσα είναι αυτή; τη βρήκα στο κατάστημα Flexa στο Cosmos. η αλήθεια είναι ότι την είχα ήδη βάλει στο “μάτι” από τότε που πήραμε και την Αλίκη. αν θέλεις πάτα εδώ να δεις ποια είναι η Αλίκη και αυτή της ίδιας μάρκας Lilliputiens. η κοράκλα μας ξετρελάθηκε και πραγματικά δυσκολεύτηκα να κάνω τη φωτογράφιση αφού την έπαιρνε, τη ζουλούσε, την αγκάλιαζε και δεν την άφηνε από τα χέρια της. εγώ προσωπικά δεν ενθουσιάζομαι εύκολα με το θέμα κούκλες, αλλά αυτές με την πρώτη ματιά μου φάνηκαν ιδιαίτερα όμορφες! μπράβο στη Flexa που εντοπίζει τέτοιες μάρκες και μας τις φέρνει κοντά μας. δες και την πυραμίδα της Janod αν δεν την έχεις δει. αξίζει!

επίσης το κουτί της κούκλας είναι καταπληκτικό. ανθεκτικό και όμορφο. εγώ θα αποθηκεύσω τα παπουτσάκια της μικρής σε αυτό..

το καπελάκι είναι  από τα Maison Marasil πάλι από τα Cosmos. ήθελα να έχει κορδονάκια γιατί διαφορετικά δεν θα μένει για πολλά δευτερόλεπτα στο κεφαλάκι της.

ελπίζω να σου άρεσαν οι προτάσεις μου για ένα πιο όμορφο Πάσχα.

καλή Ανάσταση!