γεια σου!

ήρθα πάλι με καινούρια φωτογράφιση. αυτή τη φορά, για πρώτη φορά, το δωμάτιο είναι ενός αγοριού τόσο γλυκού όσο και το δωμάτιό του. είναι ο σταμάτης που σε λίγο γίνεται δύο χρονών. η μητέρα ασχολήθηκε πολύ με το στήσιμο αυτού του δωματίου. και έκανε ά ψ ο γ η  δουλειά! μέχρι και αμερική έφτασε(μέσω του διαδικτύου) για να ψωνίσει αυτά τα υπέροχα αυτοκόλλητα για τον τοίχο από το etsy.com. είναι και αυτή σαν κ μένα φαν του online shopping.

τα χρώματα, πρωτότυπα και ευχάριστα στο μάτι. γκρι, κίτρινο και λευκό. αυτά ήταν και τα χρώματα της βάπτισης απ’ ότι μας είπε η βρεφονηπιοκόμος μαμά. το δωμάτιο δεν είναι μεγάλο αλλά η αίσθηση μέσα στο χώρο ήταν πραγματικά άνετη. τα έπιπλα φωτεινά και εξαιρετικής ποιότητας είναι κατασκευασμένα από την εταιρεία Γιαλοψός. λάτρεψα τις καμπύλες τους. εκτός από έξυπνη,  για να μην χτυπάει ο σταμάτης, είναι και πολύ μοντέρνα επιλογή.

επίσης κάτι που σίγουρα βοηθάει στο να μεγαλώνει ο χώρος, είναι αυτός ο αυτοκόλλητος καθρέφτης στην ντουλάπα. αυτό σίγουρα θα το παραγγείλω και ‘γω γιατί είναι ότι πιο ασφαλές. πουλιέται με το μέτρο πάλι από τα έπιπλα Γιαλοψός.

το χαλί είναι τ έ λ ε ι ο!  αγαπώ αυτό το μεγάλο αστέρι στο κέντρο. και το πετρόλ ταίριαξε τόσο πολύ με το χώρο. το αγόρασαν από to royalcarpet.gr.

η μεγάλη τσάντα για τα παιχνίδια είναι από το κατάστημα στοργή στα γιαννιτσά.(μα πού πάει και τα βρίσκει αυτή η μαμά:;!)

αυτό το φωτιστικό-ανεμιστήρας δυστυχώς δεν το πρόλαβα τοποθετημένο. θα δώσει σίγουρα μια χρωματιστή νότα στο λευκό ταβάνι. αν ενδιαφέρεσαι είναι από το κατάστημα ηλεκτρικών Καυκάς. μου άρεσε πολύ!

κάτι άλλο πολύ χρήσιμο που παρατήρησα σε αυτό το δωμάτιο είναι η περιμετρική πάντα. η αγορά συνήθως έχει για το μισό κρεβατάκι. η μαμά προμηθεύτηκε αυτήν από το ebay.com

η πυραμίδα με τους κύβους είναι της djeco αλλά απ’ότι μου είπε η μαμά δεν του πολυάρεσαν. δες τα δικά μας εδώ που είναι της janod. η κοράκλα μου έχει ξετρελαθεί.

η γωνία με την προβιά και τα μαξιλάρια είναι το αγαπημένο σημείο του μπαμπά με το γιο. εκεί διαβάζουν τα παραμυθάκια και τα βιβλία τους. όλα τα σκέφτηκε  η “διακοσμήτρια” μαμά!

τέλος να αναφέρω ότι το ζευγάρι αγαπάει ιδιαίτερα τις τέχνες καθώς έχουν και κάποια καδράκια από ζωγράφους όπως αυτό το μπλε βαρκάκι ή ψαράκι; μπράβο που στηρίζουνε τους καλλιτέχνες. τόσο σπάνιο εδώ στην ελλάδα…

αυτό λοιπόν ήταν το τέταρτο δωμάτιο που φωτογράφισα μέσα στην εβδομάδα. ελπίζω, αγορομάνα, να σου έδωσα έμπνευση και ιδέες. γιατί μπορείς να φτιάξεις ένα αγορίστικο δωμάτιο και να μην είναι απαραιτήτως όλα μπλε..

περισσότερο από όλα όμως μου άρεσε αυτό το μικρό μπομπιράκι ο σταμάτης! είναι τόσο γλυκό και καλό παιδάκι. άξια βέβαια και η μητέρα που φαίνεται ότι κάνει καλά τη δουλειά της ως μαμά, μιας και την παρατηρούσα τι ωραία και υπομονετικά μιλούσε στο γιο της. και αυτός την άκουγε..

ευχαριστούμε για τη φιλοξενία σταμάτη!