αυτό δεν ήταν ένα απλό παιδικό πάρτυ! αυτή ήταν η πρώτη βουτιά της χρονιάς! και πόσο μας έχει λείψει η θάλασσα από πέρυσι… “under the sea” ήταν το θέμα λοιπόν για το πάρτυ της μικρής γοργόνας που έγινε δύο ετών. το υπέροχο σκηνικό που στήθηκε στην τεράστια πέτρινη αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν ότι καλύτερο έχω δει! οι κατασκευές ως επί το πλείστον ήταν από φελιζόλ και ήταν όλα σχεδιασμένα από την μητέρα και κατασκευασμένα υπό την επίβλεψή της. περίπου τρεις μήνες χρειάστηκαν για να ολοκληρωθούν όλα αυτά τα υπέροχα που είδες στις φωτογραφίες! έγινε τόσο καλή δουλειά που είναι δύσκολο να διανοηθώ πώς μια μητέρα με δυο χρονών κοριτσάκι κατάφερε να τα οργανώσει όλο τόσο τέλεια! πραγματικά μπράβο της! το μεγάλο αφεντικό -και εμείς μαζί- ξετρελάθηκαμε με τα πολύχρωμα γυαλιστερά ψαράκια, τα δελφίνια, τους ιππόκαμπους, τους βυθισμένους θησαυρούς και τους αστερίες. θαλάσσιες χελώνες, βότσαλα, μαργαριτάρια και καβουράκια ήταν και αυτά εκεί! με αστείες φατσούλες να μας κοιτάνε και να απορούνε πώς βρεθήκαμε και μεις εκεί εις στον βυθό της θάλασσας να τους κάνουμε παρέα! ακόμα και εγώ που τα τελευταία καλοκαίρια φωτογραφίζω υποβρυχίως, όλα αυτά δεν έχω καταφέρει να τα εντοπίσω… χιχι!

ιδιαίτερα δεξιοτέχνης η μαμά γιατί αυτά τα σαλάχια και οι μέδουσες που είδες στις φωτογραφίες φαίνεται να έχουν τόση λεπτοδουλειά, πραγματικά με μάγεψαν!  κάτι άλλο που αγάπησα είναι η διαχωριστική γραμμή της επιφάνειας της θάλασσας από μια σειρά λεντάκια. πάνω από αυτήν τα καραβάκια και τα αεροπλάνα να ταξιδεύουν αμέριμνα.. συναντήσαμε ακόμα και την άριελ!

δραστηριότητες για τα παιδάκια είχε πάρα πολλές! μια μίνι παιδική χαρά, φουσκωτά τεράστια σωσίβια και παιχνίδια είχαν στηθεί για τους μικρούς καλεσμένους . τα παιδάκια μπορούσαν να ψαρέψουν μέσα από μία γυάλα με ψεύτικα ψαράκια που όμως κολυμπούσαν σαν αληθινά! φυσικά δεν έλειπαν και οι ανιματέρ οι οποίοι διασκέδαζαν τα παιδάκια φορώντας στολές πειρατή, πεταλούδας και πριγκίπισσας αν δεν κάνω λάθος! τα είχε όλα αυτό το πάρτι..

τέλος τα πολύχρωμα σκαμπουδάκια από φελιζόλ και οι τεράστιοι φοίνικες στην είσοδο ήταν και αυτά από τα αγαπημένα μου! μπράβο και πάλι στην μαμά που κατάφερε και έκανε το πιο εντυπωσιακό παιδικό event που έχουμε δει!

η τούρτα !

under the sea cake

ήταν το πρώτο πάρτυ που πήγαμε με το μεγάλο αφεντικό και χαίρομαι ιδιαίτερα που ήταν τόσο ξεχωριστό.

ευχόμαστε και από ‘δω χρόνια πολλά στην μικρή γοργόνα και ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση!

(αν θέλεις να δεις τις δικές μου υποβρύχιες φωτογραφίες πάτα ΕΔΩ)