καλημέρα φίλη μου.. ή μάλλον σήμερα είναι τετάρτη και το μπλογκ μου είναι πιο προσιτό και στο αντρικό φύλο, οπότε καλημέρα φίλοι μου αναγνώστες. κάθε τετάρτη μοιράζομαι τα πέντε site που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και αξίζουν(κατ’εμέ) να στα δείξω. αν σε κουράζω με την αγάπη μου για την αρχιτεκτονική να μου το πεις.. σήμερα σε ταξιδεύω Βιετνάμ, Σιγκαπούρη και Ζάκυνθο! και μια συνταγή για το μάφιν που έχω τώρα δίπλα μου για πρωινό.

  1. βιετναμέζοι αρχιτέκτονες μας δείχνουν πώς μπορούμε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με οικολογική συνείδηση. σχεδίασαν ένα σχολείο όπου τα παιδιά στην οροφή του καλλιεργούν σπανάκια, σπόρους μουστάρδας και γλυκοπατάτες. για να δεις το απίστευτο έργο πάτα εδώ. green power to the children!
  2. μεταφερόμαστε στην σινγκαπούρη. αν είσαι κλειστοφοφικός σίγουρα θα σε πιάσει κρύος ιδρώτας αν δεις αυτό το ξενοδοχείο  που θεωρείται τελευταία τάση για τον μοντέρνο ταξιδιώτη!
  3. και ας έρθουμε στην Ελλάδα γιατί και εδώ έχουμε εξαιρετικούς αρχιτέκτονες και μάλιστα γυναίκες. ναι, η κατερίνα βαλσαμάκη σχεδίασε αυτό το αριστούργημα στην ζάκυνθο. μόλις το είδα κόλλησα για μερικά λεπτά χαζεύοντας την ομορφιά αυτού του χώρου και την απίστευτη θέα στο ιόνιο πέλαγος.
  4. ένα άρθρο που διάβασα πριν λίγο, περι έρωτος ο λόγος 
  5. και τέλος μοιράζομαι τη συνταγή που χρησιμοποίησα χτες για τα πιο θρεπτικά μάφιν που έφτιαξα ποτέ. με αλεύρι φαγόπυρου, χωρίς γάλα και ζάχαρη, με καροτάκια στο εσωτερικό τους..μμμμ ενδιαφέρον ε; την συνιστώ ανεπιφύλακτα για να συνοδεύσει τον πρωινο σου καφέ ή για να πάρει μαζί το παιδάκι σου στο σχολείο.

αυτά λοιπόν από εδώ. καλή σου μέρα.