καλημέρα.. ξυπνήσαμε με τη βροχή σήμερα.. τελικά είναι ωραία να βρέχει που και που.. καλός ο ήλιος, αλλά θα τον έχουμε συνεχώς από ‘δω και στο εξής, οπότε ας χαρούμε και μια γκρι, βροχερή μέρα. άλλωστε το γκρι είναι το χρώμα που ταιριάζει πολύ με το ροζ..:) αφού λέω να μην ακούσω την καθιερωμένη μου μουσική εκπομπή του Κωνσταντίνου Τζούμα στους 87,7, μόνο και μόνο για να ακούω τη βροχή.. τι σπάνιος ήχος πλέον..ευτυχώς βοήθησε αυτός ο white noise και στο να κοιμίσω το μεγάλο αφεντικό.

εδώ λοιπόν σήμερα να μοιραστώ μαζί σου, τα πέντε πράγματα που βρήκα μέσα στο χάος του διαδικτύου και μου έκαναν κλικ.

  1. αυτή η σειρά με το μικρά βιντεάκια που δείχνουν τα σπίτια αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και καλλιτεχνών. επέλεξα το σπίτι του αρχιτέκτονα Jim Olson σε μια κατοικία μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα..αχχχχχ….φυσικά πρέπει να δεις και τα υπόλοιπα που έχει
  2. skating μέσα σε εκκλησία;!;!
  3. τα βαρετά πλακάκια του μπάνιου πρέπει οπωσδήποτε να αντικατασταθούν με ΑΥΤΑ!
  4. streetstyle from paris fashion week .. επειδή φέτος δεν μπορέσαμε να πάμε!
  5. σε περίπτωση που επισκεφθείς το Amsterdam .. Να ένα ξενοδοχείο που αξίζει να διανυκτερεύσεις.. κάθε ένα από τα 15 δωμάτια είναι διαφορετικό, όπως το δωμάτιο-τραμ, δωμάτιο κρυμμένο πίσω από βιβλιοθήκη κ άλλα που μπορείς να δεις εδώ Hotel No Hotel. Επίσης αξίζει και το εστιατόριο το οποίο λέγεται Kevin Bacon!  ναι όπως ο ηθοποιός.

αυτά απο μας! φιλιά!