παρασκευή βράδυ. το αφεντικό μόλις κοιμήθηκε. ξαφνικά ξεκίνησε να βρέχει, ο fly fm στα αυτιά μου και να! μια καλή στιγμή για να ασχοληθώ με το korakla.com. το θέμα σήμερα είναι : ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2016. οι πρώτες απόκριες με το γλυκό μας κοριτσάκι.
εγώ πάλι ποτέ δεν περίμενα τις απόκριες για να μασκαρευτώ. μου άρεσε να μεταμφιέζομαι όποτε εγώ το ήθελα. ειδικά όταν είχα και το στούντιο μέσα στο σπίτι, μπορούσα μέσα σε μισή ώρα να έχω γίνει αλίκη στη χώρα των θαυμάτων(δες εδώ), να έχω γίνει άγγελος στα σύννεφα, άντρας πολλά βαρύς, πορσελάνινη κούκλα, έγκυος, καθαρίστρια, μαθήτρια, Εύα, θεία , περσόνα και άλλα πολλά και να αυτοφωτογραφίζομαι. Ή αλλιώς στις απόκριες έχω ντυθεί πεταλούδα, ισπανιόλα, μικρή ολανδέζα, burlesque και αν πάει ο χρόνος στην αρχή της καριέρας μου ως μασκαράς η πρώτη μου αμφίεση ήταν καουμπόης. Μη ρωτάς γιατί καουμπόης, ούτε και γω δεν ξέρω. άρεσα τόσο πολύ στη μαμά μου που με πήγε και στο φωτογράφο. Από τις λίγες φωτογραφίες εκείνης της εποχής. Με την πρώτη ευκαιρία θα τη ψάξω και θα στη δείξω. Φυσικά έχω κρατήσει τη στολή αυτή και λέω να ντύσω και γω την κοράκλα με αυτά. πρώτα όμως πρέπει να τη βρω σε ποια γωνιά του σπιτιού βρίσκεται. Δες παρακάτω μια επιλογή από τις μεταμφιέσεις μου.
τώρα όμως έγινα μαμά και πρέπει να σοβαρευτώ έτσι δεν έιναι; εδώ λοιπόν, για να μην σε κουράζω με τα δικά μου, βρήκα μερικές στολές για τις φετινές απόκριες. δυστυχώς η αγαπημένη μου στολή είναι αυτή του κύκνου εμπνευσμένη από την εμφάνιση της bjork το 2001 αλλά δεν τη βρήκα πουθενά online.
\ένα γιατί ότι είναι πουά μας αρέσει\
\ δύο έχει πλάκα! \
\τρία ελεφαντάκι ζεστή και όμορφη στολή\
\ τέσσερα σεφ από τώρα \
\πέντε ανανάς δροσιστικός \
\έξι αγαπημένη στολή από τα παιδικά μου χρόνια \
\ επτά ε με αυτό το καπέλο είναι τέλεια αυτή η στολή \
\οχτώ η τζίνι και το τζίνι \
\εννιά για τους λάτρεις της ταχύτητας \
\δέκα τόσο γλυκό κοτοπουλάκι! \
Το κοτοπουλάκι είναι όλα τα λεφτά!
LikeLike
χαχα..είναι τέλειο!
LikeLike
Το Σάββατο διαλέξαμε την στολή μας!
Minnie επέλεξε μετά από διάφορες επιλογές, για τις οποίες φυσικά θα κάνω αναλυτική ανάρτηση! 🙂
Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα
LikeLike
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Μάρθα! Μπράβο, καλή επιλογή η μίνι! Περιμένουμε να δούμε την ανάρτηση! Φιλάκια στην κουκλίτσα σου!
LikeLiked by 1 person