Μανούλες γεια σας!

 

Το μεγάλο αφεντικό σας καλωσορίζει στο καινούριο μαμαδομπλογκ korakla.com.
Το μεγάλο αφεντικό είναι φυσικά η κόρη μου, που ήρθε μερικούς μήνες πριν στις ζωές μας. ‘Οπως όλες οι μαμάδες έτσι κ γω είμαι μια χαζομαμά!
Ξυπνάω – χαίρομαι, θηλάζω – χαίρομαι, νυστάζω – κατα βάθος χαίρομαι, την ντύνω…….εκεί να δεις χαρά..Της ψωνίζω – χαίρομαι δεν θα πει τίποτα κ.ο.κ. Για την άπειρη κούραση δεν λέω τίποτα είναι δεδομένη και γνωστή σε όοοολους τους γονείς..
Αποφάσισα λοιπόν να δημιουργήσω το μπλογκ αυτό για τρεις λόγους,
Καταρχάς για την κόρη μου, για να δει κάποια στιγμή online την βρεφική της γκαρνταρόμπα και ότι άλλο υπάρχει γύρω της σε αυτήν την ηλικία που δεν πολυθυμούνται. Ειλικρινά αν η συγχωρημένη μητέρα μου μπορούσε να είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και έβλεπα τώρα τι φορούσα, τι παιχνιδάκια είχα κτλ θα ήμουν πολύ χαρούμενη!(τη δεκαετία του 80 λίγο δύσκολο βέβαια χαχα..)
Κατά δεύτερον για μένα, μιας και το άλλο μπλογκ (shootingstyles.com)  θέλει πολύ χρόνο  και γω προς το παρόν είμαι 24 ώρες με το μεγάλο αφεντικό.  Είναι απαιτητικό βλέπετε, όπως όλα τα αφεντικά άλλωστε. Και φυσικά εγω χωρίς μπλογκ δεν μπορώ…Τι να κάνω;
Κατά τρίτον για όλες τις κοριτσο-μαμάδες που ψάχνουν όμορφα πραγματάκια. Ελπίζω να σας δώσω μερικές όμορφες ιδέες για να ντύνετε τις κοράκλες σας..
Εγω και το μεγάλο αφεντικό (το οποίο κοιμάται τώρα) σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και περιμένουμε σχόλια!
  • κασκόλ και σκουφάκι : idexe 
  • μπλουζάκι : Liu Jo από Childrensalon 
  • γιλεκάκι : Zara
  • παντελονάκι και παπουτσοκαλτσάκια: H&M