Καλημέρα από τον κόσμο της μόνιμης νύστας..

Τι καλά τα έγραφα χτες..χαρά και ευτυχία …μετά την χτεσινή νύχτα όμως και την κούραση μέχρι να την πάρει ο ύπνος, σήμερα νοιώθω ένα μούδιασμα, και έχω έναν κόμπο στο στομάχι. Από τις 8.30 μέχρι τις 11.00 βασανιζόμασταν και οι τρεις στο σπίτι..
Μερικούς μήνες πριν, το μεγάλο αφεντικό κοιμόταν μια χαρά.. Την έβαζα στο κρεβατάκι της και μέσα σε ένα μισάωρο κοιμόταν..’Ήμουν και γω παρεούλα δίπλα της βέβαια. Τους τελευταίους δυο μήνες που άρχισαν οι ανησυχίες με τα δοντάκια της, την έπαιρνα αγκαλίτσα και την κουνούσα γιατί αλλιώς δεν κοιμόταν με τίποτα. Τώρα όμως που το αφεντικό βαραίνει, το κούνημα τρεις φορές τη μέρα με έχει διαλύσει.  Ειδικά το βράδυ.. Και δοντάκια ακόμη περιμένουμε να δούμε.. Δεν ξέρω πώς θα γίνει να θυμηθούμε τον παλιό καλό καιρό , πάντως σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Είπα τον πόνο μου και εδώ και ξαλάφρωσα, αφού πρώτα μίλησα με την κολλητή μου , η οποία είναι μαμά εδώ και τέσσερα χρόνια και είναι ειδικός σε αυτά.

Ας πάμε όμως τώρα σε κάτι πιο χαρούμενο όπως τα ρουχαλάκια της ημέρας..
Τα πήρα απο ALOUETTE και πραγματικά τα χω λατρέψει! Ειδικά το double face ζακετάκι που απο την μία είναι φορμούλα και από την άλλη ροζ γουνάκι, είναι ότι καλύτερο για το απαιτητικό αφεντικό.